top of page

FÖRE & EFTER

Sovrum före

Kunden önskade sig mer färg och en mysigare känsla samt en uppdatering av lamporna till en exklusivare look. Utöver det uttrycktes även en önskan om att det skulle vara lätt att bibehålla ordningen i rummet även efter stylingen, varför vi avstod från t ex ett överkast.

Gäst-/arbetsrum före

Det här är ett rum som står tomt och väntar på att en gäst ska komma. Kundens önskan var att få ett sammanhang i rummet, ge det en ombonad känsla och en en tydlig medvetenhet om att man befinner sig i Schweiz.

IMG_5015_edited.jpg
Sovrum efter

Två väggar målades i en härlig grön färg för att skapa lugn och harmoni. För en mysigare känsla lade vi en matta vid sängkanten, försåg sängen med fler kuddar, nya sängkläder samt prydnadskuddar och en pläd. Enkelt för kunden att piffa till dagligen. Lamporna byttes ut, ökade i antal för olika behov och sängborden försågs med nya mässingsknoppar matchade till lamporna. 

IMG_5153.jpeg
Gäst-/arbetsrum efter

Endast genom att byta belysning fick rummet en annan karaktär. Växterna och mattan ger rummet en mjukare mer ombonad känsla liksom dekorationen på sängen, där kundens önskan om Schweiz tas upp. Dessutom satte vi upp fina tavlor med vintagemotiv från kända schweiziska alporter. Dessa levererades tyvärr efter att jag avslutat projektet, varför de inte är med på fotot.

IMG_5152_edited.jpg
bottom of page